Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Erdek'te yatak kalmadı

Erdek

Doluluk oranı % 100 olurken, turizm işletmecilerinin yüzleri güldü

Erdek ve Ocaklar turistik beldeleri Ramazan Bayramı’na çok hızlı bir giriş yaptı. Her iki yöre de turist akınına uğrarken, boş yatak kalmadı. Tüm otel, motel ve turistik tesislerin doluluk oranı % 100’ü buldu. Yatak bulamayan birçok turistin, otomobillerinde bile gecelediği gözlendi.
Kavurucu sıcaklarda serinlemek isteyen bayram tatilcileri, serinlemek için denize koştu.
İlçenin Çuğra, Kanava ile Kastri Plaj bölgeleri sezonun en hareketli günlerini yaşarken plajlarda atım atacak yer kalmadı.
Tatilciler, Ramazan ayının ardından denize girmenin keyfini yaşarken, sıcak hava ve güneşin tadını çıkardı. Kimi tatilciler denize girerken, kimileri de sahilde sere serpe güneşlendi.
Erdek’e bağlı mahallelerde yer kalmadı
Erdek’teki plajların yanı sıra, ilçeye bağlı Ocaklar, Narlı, İlhan, Doğanlar, Turan, Ormanlı, Aşa ğıyapıcı ve Tatlısu Mahallelerinde ki plajlarda tatilcilerin akınına uğradı.
Bayram tatili için geldikleri Erdek ve bağlı mahallelerinde süper bir hava ve denizle karşılaştıklarını söyleyen tatilciler, tek sorunu araç otoparkı için yer bulamamak olarak işaret etti.
İlçeye yaşanan bu turizm akını, Haziran ayı ve Ramazan’ı hemen hemen boş geçiren turizm işletmecilerinin yüzlerini güldürdü.
Haber : Taygun Ertan



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı